feature__part Gieten – Hoevenkamp 8- 10 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Hoevenkamp 8- 10

9461 HE Gieten

Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Aangeboden een goed bereikbare NUL-OP-DE-METER luxe bedrijfswoning met opslagruimte, bedrijfshal en kantoor. In totaal is het object ca. 1.055 m2, waarvan ca. 309 m2 bedrijfswoning met opslag en loods, ca. 117 m2 kantoor en een bedrijfshal van ca. 629 m2 inclusief verdiepingsvloer van ca. 183 m2.

Het geheel is gelegen op bedrijventerrein Bloemakkers te Gieten aan de zuidzijde van het dorp Gieten. Dit bedrijventerrein is de afgelopen jaren volgebouwd en gelegen langs de N34. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door de op- en afrit naar de nabijgelegen N34. De bedrijfswoning is onder architectuur gebouwd en luxe uitgevoerd, met o.a. een zonnige woonkamer, luxe keuken, ruime badkamer met ligbad, 4 slaapkamers, veel natuurstenen accenten en een fraai aangelegde tuin. Er is flink geïnvesteerd in energiebesparing; zo beschikt het geheel over 62 zonnepanelen, beschikken de woning en het kantoor over een warmtepomp en is de bedrijfshal geïsoleerd. Het geheel betreft een zogenoemd “Nul-op-de-meter” object.

Objectinformatie
Ligging:
Gelegen op bedrijventerrein Bloemakkers aan de zuidzijde van het dorp Gieten.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeerruimte aanwezig op eigen terrein.

Bestemming:
Bron: Gemeente Aa & Hunze. Bestemmingsplan: Uitbreiding bedrijventerrein Bloemakkers. Bestemming: Bedrijventerrein, met een aanduiding “bedrijfswoning toegestaan” op de plaats van de huidige bedrijfswoning. Er is een omgevingsvergunning verleend voor volumineuze detailhandel door de gemeente AA en Hunze. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Aa & Hunze.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
2 warmtepompen, geen gasaansluiting in het kantoor en de bedrijfswoning, 62 zonnepanelen, ruim terrein rondom en 2 overheaddeuren met afstandsbediening in een geïsoleerde bedrijfshal. Verder is er een luxe bedrijfswoning aanwezig.

Energielabel:
Woning: Label A+++
Bedrijfsruimte: Label A++++

Indeling:
Bedrijfsgedeelte:
Entree naar het kantoorgedeelte aan de achterzijde van het geheel. Hier zijn 2 kantoorruimtes, een pantry, 2 toiletten, een trapopgang en een deur naar de bedrijfshal aanwezig.
De 1e verdieping bestaat uit een kantoorruimte, een opslagruimte en een deur naar de verdiepingsvloer van de bedrijfshal.

Bedrijfswoning:
Hal/entree met toegang tot het toilet, 4 slaapkamers (waarvan de masterbedroom direct toegang tot de badkamer geeft), bijkeuken, luxe en ruime badkamer met natuurstenen vloer en betegeling, dubbele wastafel, ligbad, toilet en douche, woonkamer en keuken. De keuken is hoogwaardig uitgevoerd en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De lichte woonkamer geeft direct toegang tot de fraai aangelegde tuin met ruime veranda. Vanuit de bijkeuken is via de hal de loods met verdiepingsvloer en opslagruimte te bereiken. Tevens is hier de trapopgang naar de 2 kamers op de eerste verdieping aanwezig.

Bouwjaar:
1999-2000

Kadastrale gegevens:
Gieten H 1008: 611 m2
Gieten H 1009: 1848 m2

Bijzonderheden:
Bedrijfswoning onder architectuur gebouwd
Veel maatregelen getroffen ten behoeve van energiebesparing.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.