feature__part Groningen – Aarhusweg 2-11 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Aarhusweg 2-11

9723 JJ Groningen

Huurprijs € 1.500,- p/m.

Aangeboden een op een goed bereikbare locatie gelegen kantoorruimte van ca. 166 m2 bestaande uit twee verdiepingen.
De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 82 m2 en bestaat uit twee kantoorruimtes. De eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 84 m2 en bestaat uit drie kantoorruimtes. Het object is gelegen op bedrijventerrein Eemspoort ten zuidoosten van het centrum van de stad Groningen.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Er zijn 2 parkeerplaatsen gelegen voor het gehuurde.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost, Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen. 

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond met LED panelen, Cv-ketel met radiatoren, kunststof kozijnen, vloerbedekking (gedeeltelijk), voldoende stroompunten, pantry met koelkast en twee toiletten met fontein.

Indeling:
Begane grond: Entreedeur naar eerste kantoorruimte. Vanuit hier zijn de pantry, de toiletten, de achterste kantoorruimte en de trapopgang naar boven.
Eerste verdieping: Trapgang naar de overloop, vanuit hier zijn drie kantoorruimtes met verschillende oppervlaktes te bereiken.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Energielabel: Label A++

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Noorddijk Sectie: D Nummer: 1526

Servicekosten:
Huurder neemt energiecontracten voor gas, water en elektra op eigen naam.
Voorschot van € 45,- exclusief BTW per maand voor tuinonderhoud, terreinonderhoud en gezamenlijke verlichting en deze kosten worden berekend op nacalculatie.

Aanvaarding:
In overleg

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Contractvoorwaarden
Huurtermijn:
In nader overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.