feature__part Groningen – Eendrachtskade 25 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Eendrachtskade 25

9718 BB Groningen

Vraagprijs € 219.500,- k.k.

Aangeboden een goed bereikbare kantoorruimte van ca. 89 m2 op de begane grond. Het object is gelegen aan het Eendrachtskanaal ten westen van het centrum van de stad Groningen. Op basis van het bestemmingsplan is in dit object ook wonen mogelijk. Wel dient het object dan omgebouwd te worden tot een woning. Het object kan dus zowel zakelijk als privé gebruikt worden.

Objectinformatie
Ligging: Het object is gelegen aan de Eendrachtskade te Groningen. Dit is een van de prachtige binnenstedelijke diepen die Groningen rijk is. Het object is onderdeel van een complex en is gebouwd in het jaar 1919.

Parkeervoorziening:
Voor het object zijn meerdere parkeerplaatsen waar tegen betaling geparkeerd kan worden. Verder zijn er meerdere parkeergarages in de buurt, waaronder de parkeergarage Westerhaven.

Bereikbaarheid:
Het object is prima te bereiken, zowel met de auto, fiets of openbaar vervoer. Met de auto dient men wel rekening te houden met eenrichtingsverkeer. Een grote OV-bushalte aan de kruising Westerhaven-Aweg is op loopafstand gelegen. Dit geldt eveneens voor het Hoofdstation Groningen.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Schildersbuurt. Bestemming: Gemengd. Voor de hand liggende bestemmingsmogelijkheden: Maatschappelijke dienstverlening, zakelijke dienstverlening en wonen. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoorruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Systeemplafond, Cv-installatie met radiatoren, openslaande voordeuren, kamerindeling, toilet met fontein, pantry

Indeling:
Entree via openslaande voordeuren naar de kantoorruimte voorzien van kamerindeling. Het geheel beschikt verder over een toilet, pantry en enkele opslagruimten.

Bouwjaar:
1919

Kadastrale gegevens:
Groningen C 11973 A1

Bijzonderheden:
VVE: Ja, slapend

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheden:
Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.