feature__part Groningen – Kattegat 32- 7 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Kattegat 32- 7

9723 JP Groningen

Huurprijs € 1.195,- p/m.

Op mooie locatie gelegen bedrijfsunit van ca. 105 m2 BVO op bedrijventerrein Eemspoort (nieuwe deel). De unit beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond en een hoogwaardige Turn-Key kantoorruimte op de 1e verdieping met open keuken.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Op eigen terrein 2 plaatsen aanwezig

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein is per auto goed te bereiken. Het bedrijventerrein wordt ontsloten door een tweetal snelwegafritten.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Toilet met fontein, C.V met radiatoren, airco, keukenblok met warm/koud water, mechanische afzuiging, hardhouten trap, dubbele beglazing, systeemplafond met TL- verlichting. Glasvezel aansluiting aanwezig voor snel internet.

Indeling:
Begane grond: bedrijfsruimte met overheaddeur en loopdeur, meterkast, toilet, trapopgang. Eerste verdieping: Luxe keuken met inbouw apparatuur, kantoorruimte.
Servicekosten: €50,- per maand voor onderhoud terrein en bijdrage VvE. Dit is een vast bedrag en is derhalve geen nacalculatie op van toepassing.

Overige condities:
Huurder heeft met huurrecht 1/13e onverdeeld aandeel in het tot mandelig bestemde terrein, bestemd tot in- en uitrit, toegangsweg en parkeerplaatsen.

Energielabel: A+

Bouwjaar:
2007

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Contractvoorwaarden
Termijn:
In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.