feature__part Groningen – Koldingweg 20C - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Koldingweg 20C

9723 HK Groningen

Huurprijs € 1.550,- p/m.

Aangeboden een hoogwaardig afgewerkte Turn-key kantoorruimte op de begane grond van in totaal ca. 124 m2. De kantoorruimte is ca. 92 m2 en de twee afzonderlijke kantoren zijn respectievelijk ca. 19 m2 en 10 m2. De hal/entree is gezamenlijk. Het gehuurde heeft tevens een overheaddeur en is gelegen aan de achterzijde van het object aan de Koldingweg 20 C te Groningen. Het object is gelegen op bedrijventerrein Driebond en is in 2021 volledig gerenoveerd en voorzien van zonnepanelen.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Driebond ligt binnen de Ring en is sinds kort nog eenvoudiger te bereiken. Het bedrijventerrein heeft een eigen op- en afrit van de zuidelijke ringweg gekregen. Kom je uit westelijke richting, dan kun je langer op de ringweg blijven. Ook op de terugweg kun je sneller weer op de ringweg komen via de nieuwe opritten in beide richtingen. Via de Sontbrug is de binnenstad snel te bereiken en aan de Oostelijke ringweg heeft Driebond ook een op- en afrit. Het object is per auto en vrachtwagen zeer goed te bereiken, maar ook met openbaar vervoer. Stadslijn 5 stopt op loopafstand van het object.

Parkeervoorziening
Huurder krijgt de beschikking over 3 parkeerplaatsen.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Driebond. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte met kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
– Pantry
– Toilet
– Gecoat plafond in de bedrijfsruimte
– Systeemplafond in de kantoorruimten
– Led verlichting
– Overheaddeur
– Glasvezel aansluiting tot in de meterkast.

Indeling:
Entree naar de gemeenschappelijke hal, vanuit waar twee kantoorruimten te bereiken zijn. Vanuit de deze ruimten is de derde kantoorruimte met toilet te bereiken.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Servicekosten € 200,- exclusief BTW per maand:
– Gasverbruik inclusief vastrecht;
– Glasvezelinternet;
– Elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht ten behoeve van de gehuurde ruimte, de (gemeenschappelijke) installaties en de verlichting in de gemeenschappelijke ruimten;
– Waterverbruik inclusief vastrecht;
– Onderhoud en periodieke controle van verwarming- en/of luchtbehandelingsinstallatie(s);
– Idem van de noodverlichtingsinstallatie en de vervanging van lampen algemene ruimten;
– Idem van de toegangsdeuren;
– Idem van de brandmelder- en gebouwbewakingsinstallatie;
– Onderhoud groenvoorziening;
– Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, beglazing buitenzijde, beglazing gemeenschappelijke ruimten, terrassen, buitenterrein en zonwering;
– Verzorging huisvuil, containerhuur e.d.;
– Assurantiepremie buitenbeglazing;
– Administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde levering en diensten.
De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk verbruikte kosten.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In nader overleg. Kan spoedig

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In nader overleg.

Optie periode:
In nader overleg.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.