feature__part Groningen – Kostersgang 28 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Kostersgang 28

9711 CX Groningen

Huurprijs € 1.950,- p/m.

Aangeboden een ruime kantoorruimte/praktijkruimte van in totaal ca. 160 m2 op de begane grond gelegen in het centrum van de stad Groningen. Het object bestaat uit twee delen welke van elkaar worden gescheiden middels een gemeenschappelijk gang. Het linker gedeelte van het object is ca. 125 m2 en bestaat uit een ruime kantoorruimte/praktijkruimte met een grote pantry, meerdere toiletten met fontein, een douche een entreeruimte. Het rechter gedeelte is ca. 35 m2 en bestaat uit een kantoorruimte, twee toiletten met fontein en een lange hal welke geschikt is als opslagruimte.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Betaald parkeren in de omgeving en in de nabijgelegen parkeergarages.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Binnenstad. Bestemming: Gemengd. Dit object is vooral geschikt voor maatschappelijke en zakelijke dienstverlening. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen. 

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/praktijkruimte zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Ruime pantry met inductie en afzuigkap, Cv-ketel met radiatoren, systeemplafond met LED panelen, meerdere toiletruimtes en een douche.

Indeling:
Het object bestaat uit twee delen welke van elkaar worden gescheiden middels een gemeenschappelijke gang.
Het linker gedeelte heeft uit twee verschillende entreedeuren, vanuit hier is de ruime kantoorruimte/praktijkruimte met pantry, de toiletten en de douche te bereiken. Tevens is hier de deur naar de gemeenschappelijk hal met een deur naar het rechtergedeelte van het object. Hier bevindt zich een kantoorruimte, twee toiletten en een lange hal.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Energielabel: Label B

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Groningen Sectie: H Nummer: 4040

Servicekosten:
Huurder neemt energiecontracten voor gas, water en elektra op eigen naam.

Aanvaarding:
Per direct beschikbaar

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Contractvoorwaarden
Huurtermijn:
In nader overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.