feature__part Groningen – Ulgersmaweg 47a - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Ulgersmaweg 47a

9731 BK Groningen

Huurprijs € 1.000,- p/m.

Aangeboden een goed bereikbare kantoorruimte van ca. 140 m², gelegen op Bedrijventerrein Ulgersmaborg. Het object bestaat uit twee kantoorruimtes van ca. 59 m2 en 46 m2, een hal, pantry, een gang en de toiletten.

Objectinformatie
Ligging: Gelegen op Bedrijventerrein Ulgersmaborg ten noordoosten van de stad Groningen. Dit bedrijventerrein is vanaf de oostelijke Ringweg makkelijk te bereiken. Verder is het makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zo zijn er meerdere bushaltes in de buurt aanwezig.

Parkeervoorziening:
In overleg diverse parkeerplaatsen mogelijk.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Oosterhoogebrug en Ulgersmaborg. Bestemming: Bedrijventerrein -1. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond, tl-verlichting, COAX kabel, laminaatvloer, Cv-ketel met radiatoren, pantry, en 3 toiletten met fonteinen.

Indeling:
Entree naar de hal. De hal biedt toegang tot de pantry en één van de twee kantoorruimten. Vanuit de eerste kantoorruimte is de tweede kantoorruimte te bereiken. De gang biedt toegang tot de toiletten.

Servicekosten: Ten behoeve van glas- en gevelbewassing, tuinonderhoud en onderhoud parkeerterrein wordt een voorschot in rekening gebracht van € 75,- exclusief BTW per maand.
Administratiekosten ad 5% van de hierboven genoemde leveringen en diensten.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden :
Huurtermijn:
In nader overleg, minstens 2 jaar.

Optie periode: In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS

Soort huurovereenkomst:
Standaard Model van de Raad voor Onroerende zaken 2015

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.