feature__part Groningen – Zonnelaan 28 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Zonnelaan 28

9742 BL Groningen

Huurprijs € 1.000,- p/m.

Aangeboden een goed bereikbare kantoorruimte van ca. 68 m2 gelegen naast Winkelcentrum Paddepoel in Groningen. Het gehuurde is op de eerste verdieping en bestaat uit vier verschillende ruimtes en een front-office. De eerste verdieping wordt gedeeld met twee andere huurders, namelijk, een fysiopraktijk en een tandarts. Onderhuur is mogelijk, er is een kandidaat die wellicht één van de ruimtes wil onderhuren.

Parkeervoorziening:
Er zijn twee parkeerplaatsen die bij het gehuurde horen, deze zijn gelegen achter het object op de parkeerplaats. Verder is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto goed te bereiken aangezien de op- en afrit van de westelijke ringweg nabij gelegen is. Tevens is het object goed te bereiken met de bus. Voor het object en rondom het winkelcentrum zijn meerdere bushaltes.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. Bestemming: Maatschappelijk. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond, lift, airco, Cv-ketel met radiatoren, meerdere keukenblokken en een toilet met fontein.

Indeling:
Entree met een trap en lift naar de gedeelde gang op de eerste verdieping. Vanuit hier is de eerste ruimte en de front-office te bereiken. Vanuit de front-office is toegang tot drie ruimtes en het toilet.

Voor meer duidelijkheid: Zie plattegrond in de bijlage.

Energiecontracten: Deze meters krijgt huurder op eigen naam.

Energielabel: Label C.

Servicekosten: Voor schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en de beheerder. De hoogte van het voorschot van de servicekosten wordt nader bepaald door de verhuurder.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

BTW:
Geen BTW van toepassing

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.