Aankoop en verkoop

Aankoop en verkoop door Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Aan- en verkoop van commercieel vastgoed, zowel beleggingen als objecten voor de eindgebruiker, is één van de kerntaken van Boomgaardt bedrijfsmakelaars. Onze speerpunten in deze werkzaamheden zijn onder andere duidelijkheid, korte lijnen en processen, en resultaatgericht werken. Wij kennen de markt en de mensen in ons werkgebied en kunnen daarom snel schakelen en partijen op het juiste moment bij elkaar brengen. De no-nonsense aanpak van ons kantoor is een positief aspect dat wij vaak horen vanuit onze klanten. Als volwaardig NVM lid kunnen wij de markt dankzij de hun transactie uitwisseling nog beter lezen.

Als er een akkoord is bereikt tussen partijen, kunnen wij op een korte en heldere wijze de gemaakte afspraken verwoorden in een overeenkomst. Feedback van partijen gaan wij nooit uit de weg en dat zorgt ervoor dat klanten weer terugkomen. Onze bedrijfsbeoordelingen laten dat zien.

Verkoop

Wanneer u uw bedrijfsmatig vastgoed wilt verkopen neemt u contact met ons op. We plannen een afspraak voor een koopopname en komen het object bekijken en kennis met u maken. Vervolgens geven wij een verkoopprijsadvies en bespreken we de strategie voor de verkoop van het object. Tevens zorgen wij voor een optimale presentatie op Fundainbusiness. Wij dragen zorg voor de bezichtigingen, onderhandelingen, het opstellen van de koopovereenkomst en de uiteindelijke oplevering.

Aankoop

Naast begeleiding bij de verkoop van bedrijfsmatig vastgoed, kunnen wij u adviseren en begeleiden met het aankopen van vastgoed. We gaan mee naar de bezichtigingen, doen de onderhandelingen over de verkoopprijs, controleren koopovereenkomst en zijn aanwezig bij de uiteindelijke oplevering. 

 

Advies aanvragen