Aanhuur en verhuur

Aanhuur en verhuur door Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Bent u geïnteresseerd in het verhuren of huren van bedrijfsmatig vastgoed? Boomgaardt bedrijfsmakelaars geeft advies en biedt ondersteuning bij de verhuur van uw kantoorruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte of ander commercieel vastgoed. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanhuren en verhuren van commerciële objecten. Tevens kunnen wij het beheer op ons nemen. Het contact tussen de klant en makelaar gaat bij ons altijd rechtstreeks met één vast contactpersoon. Op deze manier kan er goed worden samengewerkt en bouwen we een duurzame band op met onze klanten. Als volwaardig NVM lid kunt u vertrouwen op een integere werkrelatie met uw makelaar.

Verhuur

Wanneer u uw bedrijfsmatig vastgoed wilt verhuren neemt u contact met ons op. We plannen een afspraak voor een huuropname en komen het object bekijken en kennis met u maken. Vervolgens geven wij een huurprijsadvies en bespreken we de strategie voor de verhuur van het object. Tevens zorgen wij voor een optimale presentatie op Fundainbusiness. Wij dragen zorg voor de bezichtigingen, onderhandelingen, het opstellen van de huurovereenkomst en de uiteindelijke oplevering.

Aanhuur

Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een geschikt bedrijfspand voor uw bedrijf. Hierbij adviseren wij u over de huurprijs, doen we de onderhandelingen met de verhuurder, controleren we de huurovereenkomst en zijn we aanwezig bij de uiteindelijke oplevering.

 

Bekijk ons aanbod