Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer bij Boomgaardt beheer

Heeft u een betrouwbare vastgoedbeheerder nodig? Neem dan contact met ons op!

Naast onder andere verhuur, verkoop en taxaties, is vastgoedbeheer één van onze werkzaamheden geworden. In sommige cases wordt het vastgoedbeheer wel eens onderschat, wij nemen deze werkzaamheden wel serieus. In meerdere opzichten is vastgoedbeheer een belangrijk onderdeel van het houden, afstoten en uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Zo leidt goed beheer tot langdurige relaties met huurders en zorgt daarmee voor rust en een constante huurstroom. Een goede beheerder van uw portefeuille is daarom onmisbaar.

Boomgaardt kan het beheer voor u verzorgen. Omdat wij naast het beheer ook actief zijn in de verhuur en verkoop van beleggingen, kunnen wij uw beter adviseren in de te maken keuzes. Zo zien we op tijd wanneer een huurcontract bijna expireert. Daarmee kunnen wij zorgdragen voor gesprekken over een nieuwe huurperiode met de huidige huurder of aangeven dat de zoektocht naar een nieuwe huurder zinvol is geworden. Zo kunt u zonder veel zorgen een constante huurstroom blijven genereren, hetgeen ten goede komt aan de waarde van het vastgoed. Door u tijdig te attenderen op de mogelijkheid tot huurindexatie of tijdig advies te geven op kansen die zich in de markt voordoen, kunt u eveneens de waarde van uw portefeuille op peil houden of zelfs versterken. Deze combinatie van facetten maakt het beheer bij Boomgaardt interessant.

Advies aanvragen

Wat kunt u verwachten van vastgoedbeheer van Boomgaardt beheer?

Op het gebied van vastgoedbeheer verzorgen wij onder andere: 

  • Boomgaardt beheer is het eerste aanspreekpunt voor de huurders. Dit wordt opgenomen in de huuroverkomst van de huurders. 
  • Huurfacturatie via een derdenrekening;
  • Huurincasso;
  • Indexering van de huur;
  • Jaarlijks contactmoment met de huurder over tevredenheid
  • Storingsdienst (stormschade, onderhoud, lekkages, verstoppingen, voor zover niet voor rekening van huurder);
  • Lopende overeenkomsten controleren op juistheid.

Wij komen graag met u in gesprek om onze werkwijze toe te lichten.