feature__part Groningen – Asingastraat 9& 13 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Asingastraat 9& 13

9716 EK Groningen

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Te koop aangeboden een veelzijdig object met aan de Asingastraat 9 en 13 twee winkels van respectievelijk 43m2 en 122m2 met kelder van 16m2, aan de Bedumerstraat 130-1 (rechterzijde) een bedrijfsruimte van ca. 73m3 en aan de achterzijde, te bereiken via de Jacob Catsstraat een garagebox met 2 deuren van ca. 38m2. In totaal bedraagt de oppervlakte ca. 292 m².

Objectinformatie
Ligging:
De Asingastraat verbindt de noordelijke stadswijken van Groningen met elkaar. Door zijn ligging op steenworp afstand van een op- en afrit van de Ring Groningen, is de bereikbaarheid goed te noemen.

Parkeervoorziening:
Een eigen garagebox behoort tot de aanbieding, verder betaalt parkeren aan de openbare weg.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen/ruimtelijkeplanne.nl. Bestemmingsplan: Korrewegwijk-de Hoogte 2009. Bestemming: Functie aanduiding “Wonen” . Wonen op de begane grond is niet toegestaan. Verder diverse bestemming mogelijkheden. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen of ruimtelijkeplannen.nl

Milieu:
Er is een verrekenend bodemonderzoek uitgevoerd welke beschikbaar wordt gesteld. Tevens is er een asbestinventarisatierapport voor koper beschikbaar. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaard geen aansprakelijkheid na verkoop.

Voorzieningen:
Toilet, pantry, dubbele garagedeuren, Cv-installatie met radiatoren. Het object heeft een gasaansluiting op huisnummer 9 en een elektra aansluiting op nummer 13.

Energielabel:
Label E

Indeling:
Entree naar winkelgedeelte met toilet en party en een magazijn/bedrijfsruimte aan de achterzijde van het geheel. Onder een deel van de winkel bevindt zich een kelder, ingericht als kantoor. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een garagebox met 2 garagedeuren. De derde garagedeur behoort eveneens toe aan het object, maar is gesloten en gebruikt als magazijn en tot bedrijfsruimte toebedeeld.

Bouwjaar:
1955

Kadastrale gegevens:
Groningen A 10686 A1

Bijzonderheden:
VVE van toepassing en actief. Asingastraat 9 en 13 en Bedumerstraat 130-1. (377/1047e)
Verdere informatie aangaande de VVE is inzichtelijk. een aardbevingsschade bedrag is reeds uitgekeerd aan verkoper.
De Vve bijdrage voor de objecten welke onder de verkoop vallen is € 1508,– per jaar. ( 377 X €4 per stem).

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is, where-is”. De voorgenomen verkoop van dit object zal gebaseerd zijn op een absoluut “as-is, where-is” principe waarbij het gebouw wordt aanvaard in de feitelijke, juridische, milieutechnische en fiscale situatie zoals deze is op de datum van overdracht, dus met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper verstrekt geen andere garanties dan de beperkte, marktconforme praktijkgaranties voor een “as-is, where is” transactie met betrekking tot de eigendom en de juridische titel.

Zekerheidsstelling:
Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.

Indien uw interesse is gewekt op basis van deze brochure, dan kunt u contact met ons kantoor opnemen om uitgebreide informatie over het object te ontvangen!