feature__part Groningen – Atoomweg 4 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Atoomweg 4

9743 AK Groningen

Huurprijs € 5.695,- p/m.

Aangeboden een mooie ruime winkel gelegen aan de Atoomweg te Groningen van ca. 785 m2. De winkel bestaat uit een showroom van ca. 723 m2 en een magazijn van ca. 62 m2 en is gelegen op bedrijventerrein Hoendiep aan de westzijde van de stad Groningen. Het object beschikt over een brede gevel met veel ramen van ca. 48 meter breed.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein.

Ligging:
Gelegen op bedrijventerrein Hoendiep. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een meubelboulevard met een veelvoud aan vestigingen van bekende merken. Zo zijn op het terrein vestigingen van onder andere Kruit & Kramer, het CBR, Leen Bakker, Big Gym, Carpet Right, Pronto Wonen en een McDonalds.

Bereikbaarheid:
Per auto is het object goed te bereiken vanaf de ringweg Groningen N370. Per openbaar vervoer is object goed te bereiken per buslijn 8 richting Hoogkerk.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Hoendiep 2008. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Bouwjaar:
1974

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Brede gevel met veel ramen, systeemplafond, laminaatvloer, airco’s, overheaddeur en toiletten,.

Indeling:
Entreedeur in het midden van de brede gevel met toegang tot de ruime winkelruimte. Vanuit hier zijn de toiletten en het magazijn te bereiken.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Een huurder dient de contracten voor gas, water en elektra op eigen naam af te sluiten.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg

Contractvoorwaarden
Termijn:
5 jaar met 5 optiejaren

Optie periode:
Telkens 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken december 2022.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. Huurder kan zich niet beroepen op over- en ondermaat.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.