feature__part Groningen – Berkenlaan 238a - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Berkenlaan 238a

9741 JV Groningen

Huurprijs € 830,- p/m.

Op een goed bereikbare en nabij het winkelgebied van de wijk Selwerd gelegen kantoorruimte/praktijk ruimte van ca. 105 m2 op de 1e verdieping. Het object maakt onderdeel uit van de Berkenflat. Het geheel beschikt o.a. over een toiletgroep, wachtruimte, pantry en kamerindeling. 

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto goed te bereiken aangezien de op- en afrit van de noordelijke ringweg nabij gelegen is. Tevens is het object goed te bereiken met de bus. Zowel in de Eikenlaan en de Iepenlaan zijn meerdere bushaltes.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Paddepoel, Selwerd en Tuinwijk. Bestemming: Wonen. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen. Verhuurder is momenteel bezig met een ontheffing voor de bestemming kantoor en/of maatschappelijke dienstverlening. De verhuur zal geschieden onder voorbehoud van verkrijging van deze ontheffing.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond met armaturen, pantry, Cv-ketel met radiotoren, kabelgoten, nette vloer en toiletten met fontein.

Indeling:
De entree is te bereiken via de naastgelegen woonflat. Vanuit de entree is de hal en een ruimte met pantry te bereiken. De hal geeft toegang tot meerdere kantoorruimtes, pantry en de toiletten.

Voor meer duidelijkheid: Zie plattegrond in de bijlage.

Energielabel:
Label C.

Servicekosten:
De hoogte van de servicekosten wordt nader bepaald door de verhuurder.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.