feature__part Groningen – Johan van Zwedenlaan 11 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Johan van Zwedenlaan 11

9744 DX Groningen

Huurprijs € 1.625,- p/m.

Aangeboden een goed bereikbare, turnkey, ruim ingedeelde en representatieve kantoorruimte van ca. 150 m2 gelegen richting Hoogkerk aan de rand van de stad Groningen. Het object is gelegen op steenworpafstand van de A7 en beschikt over 3 ruime kantoorruimtes welke ook ideaal zijn als lokalen. De sanitaire voorziening wordt gedeeld met de huurder van de 1e verdieping.

Ligging: Het object is gelegen aan de rand van de stad, onder andere kantorenpark ‘Kranenburg’ en bedrijventerrein ‘Peizerweg’ zijn nabij gelegen

Bereikbaarheid:
Per auto is het object goed te bereiken vanaf de ringweg Groningen N370. Per openbaar vervoer is object goed te bereiken per buslijn 8 richting Hoogkerk.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Hoendiep 2008. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.
Bouwjaar:
1975

Kadastrale gegevens:
Gemeente Hoogkerk C 4749.

Energielabel:
Label B.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Cv met radiatoren, TL-opbouwarmaturen, deels tegelvloer, deels vloerbedekking, zonwering en toilet. Verhuurder plaatst nog een pantry.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschot servicekosten ten behoeve van gas, water, elektra en onderhoud van huurders verplichtingen hiertoe.

Indeling:
Begane grond: Entreedeur aan de zijkant, vanaf hier zijn 3 kantoorruimten, de pantry en de toiletten te bereiken. (zie plattegrond voor de indeling)

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct

Huurtermijn:
In nader overleg, minstens 2 jaar.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken jaar 2015.

Overige relevant:
Een deel van het achtergelegen buitenterrein behoort niet tot het gehuurde buitenterrein. Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.