feature__part Groningen – Kattegat 32-10 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Kattegat 32-10

9723 JP Groningen

Huurprijs € 895,- p/m.

Aangeboden een op een mooie zichtlocatie gelegen turnkey bedrijfsunit van in totaal ca. 105 m2 op bedrijventerrein Eemspoort ten zuidoosten van de stad Groningen. Het object bestaat uit een opslagruimte met handbediende overheaddeur, hal met toilet, een vergaderruimte, keuken, bijkeuken en op de eerste verdieping een ruime kantoorruimte met airco. De hoogte van de opslagruimte is ca. 3,3 meter.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Er zijn 2 niet overdekte parkeerplaatsen aanwezig voor het object.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost, Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond met armaturen, Cv-ketel (april 2023) met radiatoren, keukenblok met vaatwasser, koelkast en warm/koud water, douchecabine, handbediende overheaddeur, hardhouten trap, te openen ramen, dubbele beglazing en een toilet met fontein.

Indeling:
Begane grond:
Entreedeur naar de hal met toilet en trap naar eerste verdieping, vanuit de hal is de opslagruimte met overheaddeur, de keuken, de bijkeuken en de vergaderruimte te bereiken.

Eerste verdieping:
Trap naar een royale kantoorruimte met airco en te openen ramen.

Voor meer duidelijkheid: Zie plattegrond.

Bouwjaar:
2007

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschot voor de door verhuurder te leveren diensten € 50,- per maand excl. BTW. Hieronder valt: keuring brandblussers, onderhoud Cv-ketel, onderhoud airconditioning, onderhoud groenvoorziening en glasbewassing.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden
Termijn:
In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.