feature__part Groningen – Koldingweg 3 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Koldingweg 3

9723 HL Groningen

Huurprijs € 24.500,- p/j.

Aangeboden een goed bereikbare kantoorruimte van ca. 192 m2 verdeeld over twee verdiepingen gelegen op bedrijventerrein Driebond in Groningen. De begane grond is ca. 135 m2 en bestaat uit twee ruime kantoorruimtes en de eerste verdieping is ca. 57 m2. Het object is goed onderhouden en beschikt over energielabel A++. De kantoorruimte van ca. 18 m2 aan de rechterkant van de gezamenlijke entree kan erbij gehuurd worden.

Bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Driebond ligt binnen de Ring en is eenvoudig te bereiken. Het bedrijventerrein heeft een eigen op- en afrit van de zuidelijke ringweg gekregen. Kom je uit westelijke richting, dan kun je langer op de ringweg blijven. Ook op de terugweg kun je sneller weer op de ringweg komen via de nieuwe opritten in beide richtingen. Via de Sontbrug is de binnenstad snel te bereiken en aan de Oostelijke ringweg heeft Driebond ook een op- en afrit. Het object is per auto en vrachtwagen zeer goed te bereiken, maar ook met openbaar vervoer. Stadslijn 5 stopt op loopafstand van het object.

Parkeervoorziening
Voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Driebond. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Systeemplafond met spotjes, pvc vloer, radiatoren, meerdere pantry’s en meerdere toiletten met fontein.

Indeling:
Entree naar de gezamenlijke hal met een pantry. Links van de hal zijn 2 ruime kantoorruimtes aanwezig. Tevens is hier een trap aanwezig naar de eerste verdieping met nog een kantoorruimte.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Servicekosten:
Huurder neemt energiecontracten op eigen naam

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In nader overleg.

Optie periode:
In nader overleg.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.