feature__part Groningen – Neutronstraat 10 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Neutronstraat 10

9743 AM Groningen

Huurprijs € 1.875,- p/m.

Aangeboden een goed bereikbare, ruim ingedeelde en representatieve kantoorruimte van ca. 219 m2 gelegen op het bedrijventerrein Hoendiep aan de westzijde van de stad Groningen.

Ligging: Gelegen op bedrijventerrein Hoendiep. Dit bedrijventerrein kenmerkt zich door een meubelboulevard met een veelvoud aan vestigingen van bekende merken. Zo zijn op het terrein vestigingen van onder andere Kruit & Kramer, het CBR, Leen Bakker, Big Gym, Carpet Right, Pronto Wonen en een McDonalds.

Bereikbaarheid:
Per auto is het object goed te bereiken vanaf de ringweg Groningen N370. Per openbaar vervoer is object goed te bereiken per buslijn 8 richting Hoogkerk.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Hoendiep 2008. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.
Bouwjaar:
1975

Kadastrale gegevens:
Gemeente Groningen Sectie: L nummer: 4428

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Het kantoor is voorzien van nieuwe Cv-ketel, nieuwe databekabeling, gedeeltelijk gekoeld door airco, dubbelglas, voorzien van alarm en camerabewaking, keukenblok en een dubbele wc met fontein.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschot servicekosten van € 495,- exclusief BTW voor:
– verbruik: gas, water en elektra.
– onderhoud Cv-installatie en alarminstallatie.

Indeling:
Voordeur naar de ruime entreeruimte, vanuit hier zijn meerdere kantoor- en vergaderruimtes met verschillende oppervlakten te bereiken. Tevens is er een pantry en zijn er twee toiletten met fontein aanwezig.
Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct

Huurtermijn:
In nader overleg, minstens 2 jaar.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken jaar 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.