feature__part Groningen – Nieuwe Ebbingestraat 19 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Nieuwe Ebbingestraat 19

9712 NC Groningen

Huurprijs € 21.500,- p/j.

Aangeboden een mooie winkel van ca. 145 m2, waarvan ca. 130 m2 op de begane grond en enkele opslagruimten op de verdieping. De winkel is gelegen ten noorden van het centrum van de stad Groningen. De Nieuwe Ebbingestraat is drukke winkelstraat met veel verkeer van en naar de binnenstad. Verder zijn er veel winkels en horecazaken op de begane grond, met vooral woningen op de verdiepingen.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeermogelijkheden in verschillende nabijgelegen parkeergarages.

Bereikbaarheid:
De winkel is op loopafstand van de Grote Markt en per openbaar vervoer goed bereikbaar middels verschillende frequent halterende bussen. Autoverkeer is enkel vanuit noordelijke richting mogelijk, fietsverkeer is wel tweerichtingsverkeer.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Hortusbuurt- Noorderplantsoen geconsolideerde versie. Bestemming: Centrum-1. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
CV met radiatoren, pantry, systeemplafond met spotjes, toilet met fontein en verschillende opslagruimten.

Indeling:
Begane grond: Entree naar winkelruimte. Achterin de winkel is er een toegang naar een hal met trapopgang naar verdieping, pantry, toilet en enkele opslagruimten. De verdieping geeft eveneens toegang tot enkele opslagruimten.

Bijzonderheden:
De gevel is ca. 4,2 meter.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct

Contractvoorwaarden
Termijn:
In overleg. Uitgangspunt is 5+5 jaar

Optie periode:
In overleg, zie termijn.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken december 2022.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. Huurder kan zich niet beroepen op over en ondermaat.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.