feature__part Groningen – Olgerweg 2-24 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Olgerweg 2-24

9723 ED Groningen

Huurprijs € 575,- p/m.

Aangeboden een goed bereikbare nieuwbouw bedrijfsruimte met kantoor en overheaddeur van in totaal ca. 46 m2. Het object bestaat uit een bedrijfsruimte met handbediende overheaddeur op de begane grond van ca. 23 m2 en een kantoorruimte met pantry op de eerste verdieping van ca. 23 m2. Het is gelegen op bedrijventerrein Eemspoort ten zuidoosten van de stad Groningen. Het object in 2019 gebouwd.

Objectinformatie
Ligging:
Gelegen op een mooie locatie, vlakbij de snelweg A7, op bedrijventerrein Eemspoort. Een op/afrit naar de snelweg is op korte afstand gelegen.

Parkeervoorziening:
Het object beschikt over 2 parkeerplaatsen gelegen voor het object.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Zuidoost. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte/kantoor zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Overheaddeur, elektra, krachtstroom, airco, wateraansluiting, pantry en een toilet.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschot servicekosten ten behoeve van water, elektra en internet.

Indeling:
Begane grond: Via de deur in de overheaddeur komt men in de bedrijfsruimte met toilet en een trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: Via de trapopgang komt men in de kantoorruimte met een pantry, airco en te openen ramen.

Voor meer duidelijkheid: Zie plattegrond

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden :
Termijn: In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS

Soort huurovereenkomst:
Standaard Model van de Raad voor Onroerende zaken 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.