feature__part Groningen – Tweede Spoorstraat 6 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Tweede Spoorstraat 6

9718 PD Groningen

Huurprijs € 1.600,- p/m.

Op een goed bereikbare locatie nabij de westelijke ringweg ligt deze mooie kantoorruimte van ca. 161 m2 plus een gemeenschappelijke hal/entree van ca. 32 m2 (blauwe gedeelte op de plattegrond). Doorgroeien en uitbreiden van de kantoorruimte is mogelijk op de begane grond. Het gehuurde is gelegen op de 1e verdieping en beschikt over een dames- en herentoilet en een luxe keuken. Het gehuurde wordt met een verplicht energielabel opgeleverd en heeft een aparte fietsenstalling.

Parkeervoorziening:
Betaald parkeren aan de openbare weg, eventueel vergunning mogelijk.

Bereikbaarheid:
De kantoorruimte is per auto goed te bereiken. Zo is de westelijke ringweg via de Friesestraatweg makkelijk bereikbaar. Per openbaar vervoer is het object zeer goed te bereiken.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Kostverloren, Zeeheldenbuurt en Badstratenbuurt. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Verhuurder heeft het zelf in gebruik gehad als kantoor. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Cv-ketel met radiotoren, Coax en glasvezel voor internet, kabelgoten, pantry, douche en toilet.

Servicekosten:
Huurder betaalt een voorschotbedrag voor gas, water en elektra.

Indeling:
Begane grond: Entree naar de gemeenschappelijke hal met een trap naar de eerste verdieping, dubbel toilet, keuken en 3 kantoorvertrekken van respectievelijk 17 m2 , 42 m2 en 69 m2.

Bijzonderheden:
Afgesloten fietsenstalling

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Contractvoorwaarden:
Huurtermijn:
In nader overleg, minstens 2 jaar.

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.