feature__part Groningen – Van Lenneplaan 11 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Van Lenneplaan 11

9721 PC Groningen

Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Aangeboden een goed onderhouden en strak afgewerkt BELEGGINGSOBJECT gelegen aan de Van Lenneplaan 11 te Groningen. Het betreft een winkelruimte op de begane grond van ca. 115 m2, welke is opgesplitst in twee winkelruimtes met elk een eigen entree. De winkel met de entree aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 70 m2 en bestaat uit een ruime winkelruimte met een grote pantry en twee nette toiletten. De bedrijfsruimte/praktijkruimte met een entree aan de achterzijde is ca. 45 m2 en bestaat uit twee ruimtes van ca. 28 m2 en ca. 13 m2 en een badkamer met toilet, wastafel en douche. Er is een deur tussen beide ruimtes aanwezig, maar deze wordt op dit moment niet gebruikt. Beide huurders huren onder van Stoflab Group B.V. De totale jaarhuur is € 18.000,- vrij van BTW.

Omschrijving:
Het beleggingsobject is gelegen in de Groningse wijk de Wijert aan de zuidkant van de stad Groningen. Het is gelegen aan een plein met acht andere winkels/horecagelegenheden, waaronder een kattencafé, snackbar en een buurtkroeg. Verder is het wijkwinkelcentrum van de Wijert op loopafstand met hier een Albert Heijn, Lidl en Kruidvat. Via de afslag Groningen – Zuid vanaf de snelweg A28 is het object goed bereikbaar met de auto en tevens zijn er meerdere bushaltes op loopafstand.

Voorzieningen:
Winkel voorzijde: Strakke afwerking met plafondlampen, laminaatvloer, pantry, Cv-ketel met radiatoren en twee toiletten met fontein.

Winkel achterzijde: Gedeeltelijk tegelvloer en laminaatvloer, pantry, douche en toilet met fontein.

Huurders:
Het object is verhuurd aan een stoffenwinkel en naaicafé StofLab Group B.V.

StofLab Group B.V.:
Huidige huur: € 1.500,- vrij van BTW
Ingangsdatum contract: 1 maart 2024
Einddatum contract: 30 juni 2025
Opzegtermijn: 3 maanden
Optieperiode: 2 jaar en daarna telkens 1
Waarborgsom: € 4.500,-
Indexering: Ja

Kadastrale gegevens:
Gemeente Helpman, M, Nummer 5413, A3

VVE:
Maandelijkse VvE bijdrage is € 158,48-
Hieronder vallen de volgende zaken:
– Verzekering – Opstal
– Verzekering – Rechtsbijstand
– Verzekering – Bestuurdersaansprakelijkheid
– Verzekeringen – Bedrijfsaansprakelijkheid
– Dagelijks onderhoud – Klein onderhoud
– Verenigingskosten – Administratie en beheer
– Verenigingskosten – Overig
– Verenigingskosten – Bankkosten
– Dagelijks onderhoud – Klein onderhoud winkels
– Dotatie planmatig onderhoud winkels
– Dagelijks onderhoud – klein onderhoud woningen
– Dagelijks onderhoud – schoonmaak
– Nutsvoorzieningen – Elektra
– Dotatie planmatig onderhoud woningen
Het breukdeel van de VvE is 105/2012.

Energielabel:
Er is geen energielabel aanwezig.

Milieu:
De grond onder het pand is potentieel ernstig, doch niet spoedeisend vervuild. De aanbeveling is om een nader onderzoek uit te voeren bij ruimtelijke ontwikkeling, zoals nieuwbouw, verbouw of functiewijziging.

Zekerheidsstelling bij verkoop:
Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Opleveringsniveau
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is, where-is”. De voorgenomen verkoop van Van Lenneplaan 11 te Groningen zal gebaseerd zijn op een absoluut “as-is, where-is” principe waarbij het gebouw wordt aanvaard in de feitelijke, juridische, milieutechnische en fiscale situatie zoals deze is op de datum van overdracht, dus met inbegrip van alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare gebreken, lasten, beperkingen en verplichtingen. De verkoper verstrekt geen andere garanties dan de beperkte, marktconforme praktijkgaranties voor een “as-is, where is” transactie met betrekking tot de eigendom en de juridische titel.

Overige relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.