feature__part Groningen – Visserstraat 27 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Visserstraat 27

9712 CS Groningen

Vraagprijs € 295.000,- k.k.

Aangeboden een karakteristieke, sfeervolle en goed onderhouden kantoorruimte op de begane grond van ca. 80 m2.

Objectinformatie:
Het object betreft een ruimte kantoorruimte met moderne keuken met een vaatwasser, 4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Verder is er een strakke badkamer met douche en een toilet met fontein aanwezig.

Ligging:
Ligging: Gelegen aan de Visserstraat 27 in het centrum van de stad Groningen. Vrijwel alle denkbare voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. De Grote Markt, Vismarkt en het populaire Noorderplantsoen zijn op loopafstand. De straat bestaat vooral uit studentenwoningen.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zo zijn er meerdere bushaltes in de omgeving en is het Hoofdstation op loopafstand.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergarages in de nabije omgeving.

Bestemming:
Bron: Gemeente Groningen. Bestemmingsplan: Binnenstad. Bestemming: Gemengd-2. Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als kantoor zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid na verkoop.

Indeling:
Entree naar de hal, vanuit de hal is een ruime kantoorruimte met keuken, de toilet en de badkamer te bereiken.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Energielabel: Label A

Bouwjaar:
1915

Kadastrale gegevens:
Groningen K 4396 A1

Bijzonderheden:
VVE: Niet actief.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidsstelling:
Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Overig relevant:
Dit object wordt collegiaal aangeboden. De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.