feature__part Leek – Kapteynlaan 9 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Kapteynlaan 9

9351 VG Leek

Vraagprijs € 625.000,- k.k. of € 42.500,- p/j.

Aangeboden een goed bereikbare, ruim ingedeelde en representatieve bedrijfsruimte en kantoor/showroom en twee overheaddeuren van in totaal ca. 720 m2 gelegen op bedrijventerrein Leeksterhout te Leek.

Het object bestaat uit:
Kantoor/Showroom ca. 285 m2
Kantoren ca. 85 m2
Bedrijfsruimte ca. 350 m2

Ligging en bereikbaarheid:
Gelegen op bedrijventerrein Leeksterhout te Leek direct naar de A7. Het object en het bedrijventerrein zijn met de auto zeer goed te bereiken vanaf de op- en afritten van en naar Groningen en Heerenveen.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.

Bestemming en gebruik: (bron: gemeente Leek). Bestemmingsplan “Bedrijventerrein Leeksterhout”. Bestemming “bedrijfsdoeleinden”, bedrijven als genoemd in categorie 1, 2 en 3 van de staat bedrijfsactiviteiten zijn mogelijk. Indien de huurder een gebruiksfunctie voor ogen heeft die afwijkt van het laatste gebruik dient hij hierover zelf contact op te nemen met de gemeente.

Bouwjaar:
1999

Verbruik:
Elektra 5767 Kwh
Gas 5641 m3

Kadastrale gegevens:
Gemeente Leek Sectie: I nummer: 4098 perceeloppervlakte 1604 m2.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Kantoor/showroom: systeemplafond met verlichting, dames- en herentoilet, centrale verwarming middels radiatoren, C.V.-ketel Atag Blauwe Engel 1999. Bedrijfsruimte: LED-verlichting, brandblusser + haspel, dubbele overheaddeur (handmatig) Crawford, zelfstandige heater, krachtstroom, patchkast, alarm en gedeeltelijk mechanische afzuiging.

Indeling:
Zeer representatieve entree, showroomruimte of kantoor, naar gelang de behoefte (ca. 285 m2), 2 kantoorvertrekken, kantine, archiefruimte/opslag, dubbel toilet, werkkast en een ruime bedrijfsruimte (ca. 350 m2) met dubbele overheaddeur.

Bijzonderheden:
– het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– het buitenterrein is voorzien van betonklinkers
– Zeer representatief met eigen identiteit

Verhuur:
BTW: 21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
Per 1 december 2023.

Huurtermijn:
In nader overleg. Uitgangspunt is 5+5 jaar

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken december 2022.

Verkoop:
– Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.
– Aanvaarding van het object is de huidige staat, leeg en ontruimd, vrij van huur en gebruik.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder/verkoper. Huurder kan zich niet beroepen op over en ondermaat.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.