feature__part Roden – Albertsbaan 14A - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Albertsbaan 14A

9301 AZ Roden

Huurprijs € 110,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Aangeboden een ruime winkel in het centrum van het winkelgebied in Roden van ca. 225 m2 gelegen op de begane grond. Links van het gehuurde is Snackbar De Berk en rechts van het gehuurde is een Scapino gevestigd. De winkel wordt casco verhuurd en wordt strak en netjes opgeleverd. Zo wordt het plafond gespoten, worden de wanden sausklaar gemaakt en wordt er een warmtepomp geplaatst. Het getoonde afwerkingsniveau is een optie.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeermogelijkheden op de parkeerplaats aan de Albertsbaan en aan de voorzijde van het object.

Bereikbaarheid:
De winkel is gelegen aan de rand van het winkelgebied van Roden. De bereikbaarheid is uitstekend met de auto. ook ideaal voor een “stop en shop” formule

Bestemming:
Bron: Gemeente Noordenveld. Bestemmingsplan: Centrumgebied Roden. Bestemming: Centrum. Onder deze bestemming vallen onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca 1. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Noordenveld.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Het wordt opgeleverd met een meterkast, toilet met voorportaal, pantry in nader overleg

Bijzonderheden:
De gevel is ca. 10 meter breed.

Energielabel:
Label A

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Een huurder dient de contracten voor gas, water en elektra op eigen naam af te sluiten.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg, kan eind 2024.

Contractvoorwaarden
Termijn:
5 jaar met 5 optiejaren

Optie periode:
Telkens 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken december 2022.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. Huurder kan zich niet beroepen op over en ondermaat.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.