feature__part Roden – Heerestraat 95 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Heerestraat 95

9301 AE Roden

Vraagprijs Prijs op aanvraag

Aangeboden een mooie ruime winkel in het centrum van het winkelgebied in Roden van ca. 545 m2. De winkel bestaat uit een begane grond van ca. 380 m2 en een 1e verdieping van ca. 165 m2. Het moderne object straalt ruimte en kwaliteit uit en beschikt o.a. over een glazen winkelpui die de volledige hoogte van twee verdiepingen beslaat.

Objectinformatie
Parkeervoorziening:
Voldoende parkeermogelijkheden op de achtergelegen parkeerplaats aan de Albertsbaan en aan de voorzijde van het object.

Bereikbaarheid:
De winkel is gelegen in het hart van het winkelgebied van Roden. De bereikbaarheid is goed te noemen, ook per openbaar vervoer. Buslijn 4 rijdt zeer frequent tussen Roden en Groningen.

Bestemming:
Bron: Gemeente Noordenveld. Bestemmingsplan: Centrumgebied Roden. Bestemming: Centrum. Onder deze bestemming vallen onder andere detailhandel, dienstverlening en horeca 1. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Noordenveld.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel zouden kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Winkelpui met entree met warmtegordijn, airco, elektra, cv-installatie met radiatoren, toiletgroepen, kantine met pantry, magazijnen.

Energielabel:
Label A

Indeling:
Entree naar ruime winkelruime, verdeeld over twee verdiepingen en bereikbaar middels een grote trap. Op de begane grond is verder een ruim magazijn voorhanden, alsmede een kantine met pantry, toiletgroepen, technische ruimte en een tweede trapopgang naar de verdieping voorhanden. Op de verdieping bevindt zich naast de winkelruime nog een magazijn.

Bijzonderheden:
De gevel is ca. 17 strekkende meter

Servicekosten:
Er zijn geen servicekosten van toepassing. Een huurder dient de contracten voor gas, water en elektra op eigen naam af te sluiten.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Aanvaarding:
In overleg

Contractvoorwaarden
Termijn:
5 jaar met 5 optiejaren

Optie periode:
Telkens 5 jaar.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum op basis van CPI Alle Huishoudens (2015=100)

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken december 2022.

Overig relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder. Huurder kan zich niet beroepen op over en ondermaat.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.