feature__part Slochteren – Hoofdweg 254 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Hoofdweg 254

9621 AS Slochteren

Vraagprijs € 785.000,- k.k.

Aangeboden een ruime, goed bereikbare BEDRIJFSWONING of WONING gelegen op een royaal perceel van 2.280 m2 met een schitterend uitzicht over de weilanden. Deze in 1972 verbouwde en in 2008 wederom verbouwde bedrijfswoning bestaat uit een woning, een bedrijfsruimte/winkelruimte en een royale vrijstaande schuur van ca. 264 m2. Het geheel is volledig gasloos en in totaal ca. 642 m2 groot, waarbij de woning een oppervlakte heeft van ca. 252 m2 en de bedrijfsruimte ca. 390 m2. Zowel de woning als de bedrijfsruimte bestaat uit twee verdiepingen en tevens is er een kelder aanwezig. De woning beschikt over energielabel B en de bedrijfsruimte/winkelruimte heeft label A+++. Het huidige gebruik is een woon-werk combinatie. Wellicht is er een mogelijkheid voor een koper om een aanvraag bij de gemeente Slochteren te doen om het object geheel als woning te kunnen gebruiken. Onderstaand staan de bestemmingsmogelijkheden omschreven.

De volgende voorzieningen zijn aanwezig:
– Warmtepomp + airco
– 92 zonnepanelen
– Vloerverwarming in de badkamer, gang, keuken en toilet.
– Voorzien van infrarood panelen.
– Krachtstroom
– Pellet kachel
– 2 Oplaadpunten voor elektrische auto’s

Omgeving:
De (bedrijfs)woning is gelegen aan de doorgaande weg van Slochteren. De omgeving van Slochteren heeft veel natuur en cultuur: ’t Roegwold, de Baggerputten en het prachtige, middeleeuwse Fraeylemaborg met zijn landgoed. Er zijn diverse (sport)verenigingen en door een goede busverbinding is de stad Groningen uitstekend bereikbaar. Slochteren is ook uitstekend bereikbaarheid per auto via de N33 en N387. In Hoogezand-Sappemeer, wat op 10 minuten rijden ligt, zijn alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. De afstand naar de A7 is ca. 5 km.

Bestemming:
Bron: Gemeente Midden-Groningen. Bestemmingsplan: Slochteren-Schildwolde. Bestemming: Gemengd -1. De volgende bestemmingen zijn onder andere mogelijk:
– wonen;
– zakelijke dienstverlening;
– maatschappelijke dienstverlening;
– detailhandel – non food, met een oppervlakte van ten hoogste 500 m² verkoopvloeroppervlak;
– detailhandel – food, met een oppervlakte van ten hoogste 250 m² verkoopvloeroppervlak;
– horecabedrijf categorie 1;
Een kandidaat koper is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Midden-Groningen.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als winkel/bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren. Koper is zelf verantwoordelijk dat hij voorafgaand aan de koop bekend is met de milieukundige staat van het onroerend goed. Verkoper aanvaardt geen aansprakelijkheid na verkoop.

Energielabel:
Woning: Label B
Bedrijfsruimte: Label A+++

Indeling:
Woongedeelte;
Begane grond: Entree/hal met toegang tot de eerste slaapkamer aan de linkerzijde, daarnaast de badkamer en vervolgens de tweede slaapkamer, waaronder de kelder is gesitueerd. Tegenover de entree van de kelder is de royale luxe eetkeuken met terras aanwezig. Vanuit de hal is tevens de woonkamer bereikbaar, met toegang tot de kantoorruimte en toegang naar buiten via het royale zij-entree/doorgang naar het terras aan de zijkant van de woning. Vanuit de eerder genoemde hal is het toilet te bereiken met hiernaast een trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping kom je op een ruime overloop met bergruimte en een entree naar de in het voorhuis gelegen sfeervolle slaapkamer met royale badkamer voorzien van toilet en douche. Vanuit de overloop kun je tevens binnendoor naar de eerste verdieping van het bedrijfsgedeelte.

Bedrijfsgedeelte;
Begane grond: Entree van de winkel waarna je je bevindt in een sfeervolle lichte ruimte met uitzicht op de vide. De winkel oogt ruim en is voorzien van een glazen pui over de volledige breedte. De ruimte is voorzien van dakramen en mooie openslaande deuren naar de achterzijde van het object. Er is een toilet aanwezig met voorportaal en vanuit de winkel zijn twee trapopgangen naar de eerste verdieping. Er is een trapopgang vanaf de plek waar op de begane grond een pantry aanwezig is, en er is een tweede trapopgang aan de tegenovergestelde kant van de winkel. Op de eerste verdieping zijn mooi de constructieve elementen zichtbaar van een nader in te delen ruimte. Vanaf deze verdieping kun je binnendoor lopen naar de ruime overloop die weer toegang geeft naar het woonhuis op de begane grond en de eerder benoemde slaapkamer op de eerste verdieping. We speken hier van winkelruimte, maar de huidige indeling leent zich ook uitstekend als inspirerend kantoor of als functionele bedrijfsruimte.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Bouwjaar:
1972, nagenoeg geheel verbouwd in 2008

Kadastrale gegevens:
Slochteren P 268: 2.280 m2

Als zekerheidsstelling ter nakoming van de verplichtingen van koper, hanteert de verkoper een waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, gestort op de derdenrekening van de notaris.

Overig relevant:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overige condities:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verkoper.