feature__part Tynaarlo – Handelsweg 2 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Handelsweg 2

9482 WE Tynaarlo

Huurprijs € 150.000,- p/j.

Op absolute ZICHTLOCATIE gelegen BEDRIJFSRUIMTE van 3.519 m2 bestaande uit 2 geschakelde delen met een koppeling door middel van een inpandige roldeur.

Het voorgelegen KANTOOR / SHOWROOM is ca. 547 m2 en kan eventueel in overleg met de huurder nog worden aangepast. Het object ligt direct aan de A28 tussen Assen en Groningen en aan de afrit van de snelweg Tynaarlo. Het representatieve object is ideaal om je bedrijf optimaal te profileren. De verhuur is inclusief 2 stapelaars, een heftruck en magazijnstellingen. Het aangeboden object ligt op bedrijventerrein Vriezerbrug, wat zich kenmerkt door de diversiteit aan bedrijven en de aantrekkelijke ligging aan de A28.

Maten:
Kantoor / showroom: Oppervlakte 547 m2 en ca. 3,8 meter hoog;
Bedrijfshal 1: Oppervlakte 2.133 m2 en ca. 6 meter hoog;
Bedrijfshal 2: Oppervlakte 839 m2 en ca. 7,9 meter hoog.

Voorzieningen:
Kantoor / showroom: Systeemplafond met spotjes, stroompunten, vloerbedekking, pantry en sanitaire voorzieningen.
Bedrijfsruimte: Twee overheaddeuren, twee loading docks, gevlinderde betonvloer, energiezuinige lichtstraten die zijn voorzien van sensoren, krachtstroom en brandblussers.

Bereikbaarheid:
Vanaf Groningen, Hoogezand en Assen is bedrijventerrein Vriezerburg met de auto via de A28 en N386 binnen 15 minuten te bereiken. Zo is Groningen op ca. 15 km afstand, Hoogezand op ca. 17 km en Assen op ca. 8km. De op- en afrit naar deze uitvalswegen is op steenworp afstand. Tevens is er een bushalte op loopafstand van het object.

Parkeervoorziening:
Voldoende parkeergelegenheden op eigen terrein. Zo zijn er 12 parkeerplaatsen gelegen voor de kantoorruimte.

Bestemming:
Bron: Gemeente Tynaarlo. Bestemmingsplan: Bestemmingsplan Bedrijventerreinen. Bestemming: Bedrijventerrein. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de gemeente Tynaarlo.

Milieu:
Er zijn geen milieu belastende omstandigheden bekend die het gebruik als bedrijfsruimte zouden kunnen belemmeren.

Indeling:
Entree naar het kantoor / showroom die eventueel in overleg nader is in te delen, vanuit de kantoorruimte zijn de hallen te bereiken, uiteraard ook via buiten om.

Voor meer duidelijkheid: zie plattegrond

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Vries Sectie: V Nummer: 1172 (gedeeltelijk)

Servicekosten:
Het voorschot voor de servicekosten bedraagt € 400,- exclusief BTW per maand voor:
– glasbewassing en gevelreiniging van het gehuurde;
– tuinonderhoud (grasmaaien, onkruidbestrijding);
– periodiek onderhoud Cv-ketel en technische installaties

Aanvaarding:
In overleg.

BTW:
21% BTW van toepassing. In deze aanbieding is het uitgangspunt een BTW belaste verhuur. Indien een huurder niet voldoet aan de voor BTW belaste verhuur gestelde eisen, dan zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
5 jaar

Optie periode:
5 jaar

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder en eventueel vertrekkende huurder.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.