feature__part Zuidwolde – Boterdiep Wz 50 - Boomgaardt bedrijfsmakelaars

Boterdiep Wz 50

9785 AL Zuidwolde

Huurprijs € 2.500,- p/m.

Aangeboden een in 1908 gebouwde karakteristieke KERK MET BIJGEBOUW van in totaal ca. 413 m2 gelegen in het mooie dorp Zuidwolde ten noordoosten van de stad Groningen. De sfeervolle kerk met orgel, banken en preekstoel heeft een oppervlakte van ca. 263 m2 en een hoogte ca. 9,5 meter. Het bijgebouw is in totaal ca. 150 m2 en bestaat uit een entree met keuken en sanitaire voorzieningen van ca. 49 m2, een kleine zaal van ca. 47 m2, twee vergaderruimtes van ca. 29 m2 en ca. 18 m2 en een berging van ca. 7 m2. Verder zijn er een aantal parkeerplaatsen en een fietsenhok aanwezig.

De kerk, van het zaalkerktype, is gebouwd als gereformeerde kerk waarschijnlijk naar een ontwerp van architect Y. van der Veen. Het exterieur vertoont kenmerken van de Overgangsstijl, het interieur kenmerken van de Art Déco. Het betreft een Rijksmonument.

Parkeervoorziening:
Er zijn meerdere parkeerplaatsen aanwezig voor de kerk en aan de openbare weg.

Bereikbaarheid:
Het object is met de auto goed te bereiken vanuit de stad Groningen via de Groningerweg en de N46. Verder is er een bushalte op loopafstand.

Bestemming:
Bron: Omgevingsloket. Bestemmingsplan: Zuidwolde Kern. Bestemming: Maatschappelijk. Een kandidaat huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij het Loket Bouwen & Wonen van de gemeente Het Hogeland.

Milieu:
Er zijn geen milieubelastende omstandigheden bekend die het gebruik als maatschappelijke dienstverlening kunnen belemmeren.

Voorzieningen:
Orgel, banken, preekstoel, speakers, keuken met gasfornuis en magnetron, gedeeltelijk tegelvloer, gedeeltelijk vloerbedekking, radiatoren en meerdere toiletten met fontein.

Indeling:
Entree aan de voorkant van de kerk, vanuit de kerk in een deur naar de entreeruimte van het aangrenzende bijgebouw. Vanaf deze entreeruimte zijn de keuken, de toiletten, de kleine zaal, twee vergaderruimtes en de berging te bereiken. Het bijgebouw heeft ook een eigen entreedeur.

Voor meer duidelijkheid: Zie plattegrond.

Energiecontracten:
Huurder neemt energiecontracten op eigen naam.

Energielabel:
Er is geen energielabel aanwezig, niet verplicht.

Aanvaarding:
Per direct.

Contractvoorwaarden:
Termijn:
In overleg

Optie periode:
In overleg

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks conform reeks CPI alle huishoudens (2015=100) CBS.

Soort huurovereenkomst:
Standaard model van de Raad voor Onroerende zaken juli 2015.

Overige relevant:
Alle onderhandelingen/toezeggingen inzake dit object zijn onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de verhuurder.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.